Stenovns Stykker

FRISKBAGT FRA VORES STENOVN

HÅNDVÆRKER

kR. 7,00

Den klassiske Håndværker men alligevel ikke som du kender den. Vores Håndværker er bagt med hele 5 forskellige typer mel og vores Sur som giver den en helt fantastisk smag og duft. Ligesom alt vores brød, er den også bagt i Stenovn og dermed får den en super lækker sprød bund og skorpe. Et rundstykke du helt sikkert vil blive overrasket over.

STENOVNS TROLDE STYKKER

kR. 9,00

Lækkert lyst stykke vendt i sesam og blå birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.

STENOVNS MAJS STYKKER

kR. 9,00

Lækkert gult stykke vendt i Solsikkefrø, Græskarkerner og Majsdrys. Den flotte gule farve kommer fra Gurkemaje.Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.

STENOVNS GROVE STYKKER

kR. 9,00

Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø, Havrekerner,Sesamfrø og Hørfrø. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.

STENOVNS LYSE STYKKER

kR. 9,00

Lækkert lyst stykke uden kerner, vendt i Rugsigtemel. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.

STENOVNS LANDSTYKKER

kR. 9,00

Lækkert mørk maltet stykke vendt i Solsikkefrø og blå birkes. Bagt med Fransk Hvedemel, Manitobamel, Rugsigtemel, Fuldkornshvedemel og selvfølgelig vores Sur som giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.

CIABATTA GRÆSKARSTYKKE 

kR. 9,00

Lækkert maltet stykke drysset med Græskarkerner og Sesamfrø. Bagt med vores helt egen Surdej, Manitobamel og Durumhvedemel Vores Surdej er med til at giver dette stykke den helt klassiske smag og duft.