Om os

OM OS

Et af Danmarks mindste bagerier.


Vi startede i 2020 et Mikro Bageri. Selve bageriet var ikke mere end ca. 12 m2 med åben forbindelse til butikken (Gårdbutikken) som vi havde ny istandsat og lavede en del til ekspedition.


Konceptet er, at vi bager Fredag - Lørdag - Søndag og betjener jer fra kl 6 og frem til kl 10. Herefter pakker vi det som er tilbage i poser, så I kan selvbetjene jer resten af dagen. 

Selvbetjeningen er kendt fra Gårdbutikken, hvor man selv handler Æg, Hjemmelavet Marmelader, Grønt & Kartofler (sæson) og de andre vare vi har i Gårdbutikken. Nu bare også med Stenovnsbagt Brød & Kager.


Der har fra starten af været en enorm efterspørgsel på vores Stenovnsbrød og vores efterhånden berømte Håndværker. Så efter ganske kort tid står vi nu overfor en lille udvidelse. Der kommer lidt mere plads til en størrer ovn. Stadig samme Stenovn, bare med mere bageplads. Dermed fordobler vi kapaciteten. Samtidig får vi et kølerum, der matcer behovet.


Butikken får en ny indgang. Dermed skulle flowet i butikken blive bedre og der bliver bedre mulighed for at holde bedre afstand da man ikke skal ind og ud samme sted som man bliver ekspederet.